Szolgáltatásaink

A mai magyar piacon nagyon sok nyílászáró gyártóval találkozhat az, aki építkezik, vagy ablakcserében gondolkozik. Nehéz dönteni melyik gyártó, melyik termékét válasszuk, hiszen ablakot, ajtót nem 1-2 évre vásárolunk.

Cégünk komplett szolgáltatást nyújt
a helyszíni felméréstől a gyártáson át a beépítésig!

Vegye fel velünk a kapcsolatot és kérjen tőlünk ingyenes ajánlatot! Új építésű ingatlan esetén, amennyiben csak az alaprajz áll rendelkezésére, ez sem akadály, elkészítjük árajánlatunkat! Természetesen részletes konszignáció birtokában van lehetőségünk a lehető legpontosabb ajánlat elkészítésére.

Segítünk már a tervezésnél!
Beszélgetünk minden Ügyfelünkkel! Elmondásuk alapján közösen derítjük ki, hogy melyik termékünk lenne számára a legmegfelelőbb. Hiszen a legjobban úgy tudunk segíteni, ha Önnel együtt gondolkozunk. Legkreatívabb ötleteit is megvalósítjuk.

Ablakcsere esetén is, amennyiben pontos méretek állnak rendelkezésünkre, ajánlatot készítünk. Ezen kívül szívesen adunk tanácsot az ablakok típusát, színét stb. illetően.

Helyszíni egyeztetés!

Az egyeztetés történhet ajánlatkészítés előtt és azt követően egyaránt. Figyelembe vesszük a ház elhelyezkedését, műszaki tanácsot adunk.

Ajtó és ablakcsere!

Régi típusú, korszerűtlen nyílászáróit a legjobban szigetelő és legesztétikusabb ablakokra, ajtókra cseréljük. A régi nyílászárók bontását is elvégezzük, és ha szükséges elszállítjuk a bontott szerkezeteket. A lehető legkörültekintőbben járunk el bontás esetén is: számunkra is fontos, hogy az ablakok, ajtók körüli falak ne sérüljenek, hiszen ezzel Önöknek sem keletkezik plusz költségük a javítás során, és mi is egyszerűbben, gyorsabban építhetjük be az új nyílászárókat.

Komplett szolgáltatás!

Ezen szolgáltatásunkat kizárólag azon Megrendelőinknek ajánljuk fel, akik cégünket bízták meg a homlokzati nyílászárók gyártásával. Tehát, amennyiben a homlokzati nyílászáróit mi gyártjuk, abban az esetben számíthat ránk a belső terek kialakításában is! Kérje ajánlatunkat belső ajtók, fa lépcsők és bútorok, modern faburkolatok stb. esetén is. Tartsa egy kézben az asztalos munkákat, mellyel időt és pénzt spórolhat!

Garanciavállalás

Az általunk gyártott ablakokra, ajtókra 5 év szerkezeti és 10 év felületkezelésre vonatkozó garanciát vállalunk. Nyílászárinkat a lehető legjobb minőségű alapanyagokból gyártjuk, legyen szó a fáról, vasalatról, üvegről, felületkezelésről és a kiegészítőkről. Így lehetnek biztosak abban, hogy a jelenleg ma piacon lévő nyílászárók közül Önök a legjobbat kapják, ha FaTrend nyílászárót rendelnek!

Elégedettséggel és örömmel tölt el bennünket, amikor egy Megrendelőnk büszke arra, hogy az otthonába Fatrend ablakok és ajtók kerültek. Ez azért van, mert a minőségi termékek és szolgáltatások elkötelezett hívei vagyunk.

Várjuk Önt is! Fedezze fel, hogy ötleteiből, terveiből, álmaiból valóság születik!