FATREND
NYÍLÁSZÁRÓK

FA ÉS FA-ALU ABLAKOK
Segítünk már a tervezésnél!

Minőségi nyílászárók az Ön otthonába.

TOVÁBB A RÉSZLETEKRE
Az egyik izgalmas újításunk

Ujjlenyomat olvasós ajtók

TOVÁBB A RÉSZLETEKRE
Fa és fa-alumínium nyílászárók

Bejárati ajtók és erkélyajtók

FATREND AJTÓK BEMUTATÁSA
Fatrend garancia

5 év teljeskörű és 10 év felületkezelési garanciával!

FATREND ABLAKOK BEMUTATÁSA
Ablakok és ajtók

A következő nemzedéknek

TOVÁBB A SZOLGÁLTATÁSAINKRA

FaTrend nyílászárók, árnyékolók


Fatrend - minőségi nyílászárók az Ön otthonába

FaTrend - Minőségi nyílászárók az Ön otthonába

Célunk már közel 20 éve, hogy a legtökéletesebb termékeket állítsunk elő. Valljuk, hogy az alapanyag és a folyamatos odafigyelés minden minőségi termék alapja! Az általunk gyártott nyílászárókat saját szakembereink építik be!

5 év szerkezeti és 10 év felületkezelési garanciát vállalunk!

Nekünk az a legfontosabb, hogy a FaTrend ablakok és ajtók évtizedekig az Ön otthonának díszei legyenek, az idő múlásával is változatlanul magas minőségben!

Ön biztos lehet abban, hogy mi mindig a legjobb alapanyagokat használjuk fel a gyártáskor! Azért fejlesztünk folyamatosan, hogy Megrendelőinknek mindig a legmagasabb minőségű nyílászárókat gyártsuk!

FaTrend ablakok és ajtók több generáción át!

Vegye fel velünk a kapcsolatot, látogasson el hozzánk, ahol személyesen is megtekintheti termékeinket! Saját gyártású termékeink mellett komplex, magas színvonalú szolgáltatásainkkal segítünk Önnek kiválasztani a legmegfelelőbb ablakot, ajtót, árnyékolót!

→ Soha többé nem kell aggódnia a kulcsok elvesztése miatt!

Ujjlenyomat olvasós ajtók

A magas biztonsági szintet nyújtó technológia lehetővé teszi, hogy otthonához egyedi védelmet és modern stílust adjunk. Így soha többé nem kell aggódnia a kulcsok elvesztése miatt!

Ha kérdései vannak, vagy szeretne konkrét információkat kapni, ne habozzon üzenetben felvenni velünk a kapcsolatot.

További információk

INNOVATÍV MEGOLDÁSOK

A FaTrend mindig azon dolgozik, hogy a legmodernebb és leginnovatívabb megoldásokat kínálja minden Megrendelője számára. Most büszkén jelentjük be, hogy a kiváló minőségű fa nyílászáróink mellett még több újdonsággal bővítettük kínálatunkat!

MAGAS SZAKÉRTELEM

A FaTrend folyamatosan követi a legújabb trendeket és technológiákat, hogy megfeleljen a Megrendelői elvárásainak és álmainak mindezt a kiváló minőség és az egyedi tervezés jellemzi.

A Fatrend kft-ről röviden

Németh Zoltán vagyok, a FaTrend csapat vezetője!

Termékeinket kivétel nélkül egyedi megrendelésre készítjük, olyan Megrendelőknek, akik a legmagasabb minőségű termékeket keresik a piacon.

Több, mint 18 éve egyéni vállalkozásként indítottam el egy kis céget, ma pedig már családi vállalkozásként sok tapasztalattal a hátam mögött irányítom vállalkozásunkat.

Az évek során számtalan elégedett vevőt szolgáltunk ki belföldön és külföldön egyaránt. Annak érdekében, hogy mindig a legmagasabb minőséget képviseljük az asztalos ipar, de főleg a nyílászáró gyártás területén, csak olyan munkatársakkal dolgozunk, akik megbízhatóak, magas szakmai ismeretekkel rendelkeznek.

Számomra az asztalos szakma nem egyszerűen a munka, hanem büszkén mondom: ez a hivatásom!

www.fatrend.hu
www.fatrend.hu
www.fatrend.hu

ABLAKOK ÉS AJTÓK A KÖVETKEZő NEMZEDÉKNEK!

Minden Fatrend ablak és ajtó egyedi megrendelésre készül. A legmagasabb minőségű alapanyagok felhasználásával, hagyományos asztalosmunkát használva, minden apró részletre odafigyelve!

Várjuk önt is! Fedezze fel, hogy ötleteiből, terveiből, álmaiból valóság születik!

Vásárlóink visszajelzései

„Barátságos kiszolgálás és kedves munkatársak! Szeretem, hogy gyorsan és pontosan dolgoztok. És ami nem elhanyagolható, nagyon szép és jó lesz az eredmény..”

- Vargáné Skach Júlia (Budapest)

„Gyönyörűen dolgoznak, ilyen szép ablakokat még nem láttam sehol. Különleges, egyedi ötleteimet is teljesítették. Mindig pontosak és megbízhatóak. Köszönöm!.”

- Hollmann János (Szekszárd)

„Az Önöknél vásárolt termékekkel nagy elégedett vagyok, feldobja az egész lakásunk jellegét, köszönöm!.”

- Juhász Tímea (Győr)

„Visszatérő vásárlóként bátran merem ajánlani a Fatrend Kft. termékeit..”

- Horváth István (Veszprém)

„Köszönöm nektek az új ablakainkat..”

- Péterfi Zsuzsanna (Tatabánya)

„Gyors és precíz munka, kiváló árak..”

- Balogh Ferenc (Székesfehérvár)Legújabb munkáink

fatrend.hu fatrend.hu fatrend.hu fatrend.hu fatrend.hu fatrend.hu fatrend.hu fatrend.hu fatrend.hu fatrend.hu fatrend.hu fatrend.hu fatrend.hu fatrend.hu fatrend.huFatrend Nyílászáró Kft.

a Beruházás tartalmának rövid bemutatása:
Cégünk elsosorban prémium minőségű fa nyílászárók gyártásával foglalkozik nagyrészt lakossági megrendelők részére családi vállalkozásként. Elhivatottak vagyunk az irányban, hogy mindig a legmagasabb minőséget képviseljük. Gépparkunkat folyamatosan bövítjük új, korszerű gépekkel, berendezésekkel, hogy a mai elvárásoknak megfeleljünk. Keressük az új lehetőségeket, technológiákat. Termékeinket ezek alapján fejlesztjük, újítjuk meg. Mikrovállalkozásként a piaci részesedésünk folyamatosan nő. A beruházással GARNIGA Multiwindow ablakgyártó szerszámot vásároltunk, mellyel az eddig gyártott 78mm-es szerkezet mellett 92mm-es fa nyílászárókat és fa-alu szerkezeteket tudunk gyártani, növelni tudjuk termelési kapacitásunkat, hatékonyságunkat.
A támogatás összege: 3.394.118 Ft kamatmentes hitel.

a Hitelprogram azonosító jele: Mikro-, kis- és középvállalkozások versenyképességének növelése célú Hitel (GINOP-8.3.1- 16)