Rólunk

Röviden rólunk

Fatrend Nyílászáró Kft

Munkámat több, mint 20 éve alkalmazottként kezdtem.

Ez a hivatásom nem csak a munkám! 15 éve egyéni vállalkozásként indítottam el egy kis céget, ma pedig már családi vállalkozásként sok tapasztalattal a hátam mögött irányítom vállalkozásunkat. Az évek során számtalan elégedett vevőt szolgáltunk ki belföldön. Mára pedig egyre jellemzőbb, hogy külföldi piacokra is dolgozunk.

Annak érdekében, hogy mindig a legmagasabb minőséget képviseljem az asztalos ipar, de főleg nyílászáró gyártás területén, csak olyan munkatársakkal dolgozunk, akik megbízhatóak, magas szakmai ismeretekkel rendelkeznek.

Ablakok és ajtók a következő nemzedéknek!
Célom, hogy az egyszerűtől a luxusig minden megrendelőnk megtalálja nálunk a számára legmegfelelőbb nyílászárókat és egyéb kiegészítőket. Minden Fatrend ablak és ajtó egyedi megrendelésre készül. A legmagasabb minőségű alapanyagok felhasználásával, hagyományos asztalosmunkát használva. Nem kötünk kompromisszumokat, ami az alkatrészeket illeti.Ablakok és ajtók a következő nemzedéknek!

Célom, hogy az egyszerűtől a luxusig minden megrendelőnk megtalálja nálunk a számára legmegfelelőbb nyílászárókat és egyéb kiegészítőket. Minden Fatrend ablak és ajtó egyedi megrendelésre készül. A legmagasabb minőségű alapanyagok felhasználásával, hagyományos asztalosmunkát használva. Nem kötünk kompromisszumokat, ami az alkatrészeket illeti.

Célom, hogy az egyszerűtől a luxusig minden megrendelőnk megtalálja nálunk a számára legmegfelelőbb nyílászárókat és egyéb kiegészítőket.


Fa ablakok, bejárati ajtók és belso ajtók gyártása.

Az egyszerűtől a luxusig

Állunk rendelkezésére. Megrendeléseiket az országhatáron innen és túlról is várjuk, vegye fel velünk a kapcsolatot!

MINőSÉGI FA NYÍLÁSZÁRÓK

Segítünk már a tervezésnél! Ablakaink, ajtóink élethosszig tartó, magas minőségű termékek! Minőségi nyílászárók az Ön otthonába.

GARANCIAVÁLLALÁS

A legjobb választások egyike, bátran merünk vállalni 5 év szerkezeti és 10 év felületkezelésre vonatkozó garanciát!

EGYEDI MEGOLDÁSOK

Várjuk Önt is! Fedezze fel, hogy őtleteiből, terveiből, álmaiból valóság születik! Kérjen tanácsot!

Vásárlóink visszajelzései

“Barátságos kiszolgálás és kedves munkatársak! Szeretem, hogy gyorsan és pontosan dolgoztok. És ami nem elhanyagolható, nagyon szép és jó lesz az eredmény.”

- Vargáné Skach Júlia (Budapest)

“Gyönyörűen dolgoznak, ilyen szép ablakokat még nem láttam sehol. Különleges, egyedi ötleteimet is teljesítették. Mindig pontosak és megbízhatóak. Köszönöm!”

- Hollmann János (Szekszárd)

“Az Önöknél vásárolt termékekkel nagy elégedett vagyok, feldobja az egész lakásunk jellegét, köszönöm!

- Juhász Tímea (Gyõr)

“Visszatérő vásárlóként bátran merem ajánlani a Fatrend Kft termékeit.”

- Horváth István (Veszprém)

“Köszönöm nektek az új ablakinkat.”

- Péterfi Zsuzsanna (Tatabánya)

“Gyors és precíz munka, kiváló árak.”

- Balogh Ferenc (Székesfehérvár)
Fatrend Nyílászáró Kft.

a Beruházás tartalmának rövid bemutatása:
Cégünk elsősorban prémium minőségű fa nyílászárók gyártásával foglalkozik nagyrészben lakossági megrendelők részére családi vállalkozásként. Elhivatottak vagyunk az irányban, hogy mindig a legmagasabb minőséget képviseljük. Gépparkunkat folyamatosan bővítjük új, korszerű gépekkel, berendezésekkel, hogy megfeleljünk napjaink elvárásainak. Keressük az új lehetőségeket, technológiákat. Termékeinket ezek alapján fejlesztjük, újítjuk meg. Mikrovállalkozásként a piaci részesedésünk folyamatosan nő. A beruházással GARNIGA Multiwindow ablakgyártó szerszámot vásároltunk, mellyel az eddig gyártott 78mm-es szerkezet mellett 92mm-es fa nyílászárókat és fa-alu szerkezeteket tudunk gyártani, növelni tudjuk termelési kapacitásunkat, hatékonyságunkat.

a Hitelprogram azonosító jele: Mikro-, kis- és középvállalkozások versenyképességének növelése célú Hitel (GINOP-8.3.1- 16)