A FaTrend Kft-ről röviden

Fatrend Nyílászáró Kft

Németh Zoltán vagyok, a FaTrend csapat vezetője!

18 éve egyéni vállalkozásként indítottam el egy kis céget, ma pedig már családi vállalkozásként sok tapasztalattal a hátam mögött irányítom vállalkozásunkat. Az évek során számtalan elégedett vevőt szolgáltunk ki belföldön és külföldön egyaránt. Annak érdekében, hogy mindig a legmagasabb minőséget képviseljük az asztalos ipar, de főleg nyílászáró gyártás területén, csak olyan munkatársakkal dolgozunk, akik megbízhatóak, magas szakmai ismeretekkel rendelkeznek.

Megrendelőinknek már az ajánlatkérésnél, a tervezésnél segítünk. Beszélgetünk minden Ügyfelünkkel! Elmondásuk alapján közösen derítjük ki, hogy melyik termékünk lenne számára a legmegfelelőbb. Hiszen a legjobban úgy tudunk segíteni, ha Önnel együtt gondolkozunk. Már a tervezők, építőipari kivitelezők is megkeresnek bennünket, hogy együtt tervezzük meg a legtökéletesebb nyílászárókat Önnek.

Ablakok és ajtók a következő nemzedéknek!
Célom, hogy az egyszerűtől a luxusig minden megrendelőnk megtalálja nálunk a számára legmegfelelőbb nyílászárót és egyéb kiegészítőket. Minden Fatrend ablak és ajtó egyedi megrendelésre készül. A legmagasabb minőségű alapanyagok felhasználásával, hagyományos asztalosmunkát használva.

Termékeinket kivétel nélkül egyedi megrendelésre készítjük, olyan Megrendelőknek, akik a legmagasabb minőségű termékeket keresik a piacon. A legjobb minőségű alapanyagokat és a legújabb fejlesztéseket alkalmazzuk munkáink során.

Filozófiánk egyszerű – Első a Megrendelő, akivel közösen gondolkozunk, annak érdekében, hogy a végeredmény tökéletes legyen!

Büszke vagyok arra, hogy az évek során Megrendelőink többsége ajánlás útján került hozzánk.

Várjuk Önt is! Fedezze fel, hogy ötleteiből, terveiből, álmaiból valóság születik!