Újdonság

Fa-alu rendszerek (ablakok, ajtók) Megrendelőink igénye szerint. A helyszíni felméréstől a beépítésig!

És amivel energiát spórolhat saját magának:

A fa-alu nyílászárókat azon Megrendelőinknek ajánljuk, akik az otthonukban szeretnék megtartani a természetességet, hiszen a nyílászárók belső oldala fa, mely lehet színes, de megőrizhetjük a fa természetes színét is.

A fa nyílászárókkal ellentétben a külső oldal nem igényel folyamatos évenkénti ápolást, hiszen a struktúrált alumínium felületet nem szükséges a tisztításon kívül semmilyen anyaggal ápolni, karbantartani! Mindemellett letisztult formáival egyedi színvilágával moderné varázsolja az otthonát a külső szemlélődők számára is!

  • Több, mint 20 év szakmai tapasztalatával és a szakma szeretetével Önöknek gyártunk.
  • A legjobb minőségű fa alapanyagok felhasználásával gyártunk egyedi nyílászárókat.
  • Így születik meg a tökéletes ajtó és ablak, melyet évtizedekig megelégedéssel használhatnak!

...és amiért mi nyílászárót gyártunk:

Nekünk az a legfontosabb, hogy az általunk gyártott ablakok, ajtók évtizedekig az Ön otthonának díszei legyenek, az idő múlásával is változatlanul magas minőségben! Ön biztos lehet abban, hogy mi mindig a legjobb minőségű alapanyagokat használjuk fel a gyártáskor! Azért fejlesztünk folyamatosan, hogy Megrendelőinknek mindig a legmagasabb minőségű nyílászárókat gyártsuk!

Ablakaink, ajtóink élethosszig tartó, magas minőségű termékek! Vegye fel velünk a kapcsolatot és győzödjön meg személyesen erről! Saját gyártású termékeink mellett komplex, magas színvonalú szolgáltatásainkkal segítünk Önnek kiválasztani a legmegfelelőbb ablakot, ajtót!

Fatend – minőségi nyílászárók az Ön otthonába

 

Különleges megoldás

FA-ALU ABLAK

Optikailag ablakkeret nélküli üvegfelület, belátás elleni védelem mellett biztosítja...