Beltéri ajtók

Fa beltéri ajtók

Be kell látni, hogy a beltéri ajtók esztétikailag legalább olyan fontosak, mint otthonunk bútorai!

Ám a bútorokkal ellentétben szinte egy életre szólnak,
tehát nem mindegy, hogy minőségileg mennyire tartósak és esztétikailag mennyire igényesek.

Az általunk gyártott beltéri ajtók készülhetnek kőrisfából, bükkfából, cseresznyefából, borovi-, luc- vagy vörösfenyőből.

A beltéri ajtók a funkciójukon túl ugyanis alapvetően meghatározzák a lakótér arculatának egységességét, stílusos jellegét és emellett jó közérzetet adnak már a beépítésük pillanatától kezdve, valamint évtizedeken keresztül funkcionálisan is jól kell a feladatukat ellátniuk.

Ha nincs ötlete, milyen stílusú ajtó illik otthonába, forduljon hozzánk bizalommal, segítünk a tervezésben is!

Árajánlat kérés

Fa beltéri ajtók

 

További nyílászáró termékek

 

 

 

 
 

Ablakok

Minőségi nyílászárók az Ön otthonába

Fa ablakok az Ön igényeihez igazítva I. osztályú minőségben! Nekünk az a legfontosabb, hogy az általunk gyártott ablakok, ajtók évtizedekig az Ön otthonának díszei legyenek, az idő múlásával is változatlanul magas minőségben.

Bejárati ajtók

A legjobb választások egyike

Időtálló szerkezete, minőségi megmunkálása által, biztonságot nyújt, hőszigetel a zajokat kívül tartja, nyugalmat biztosítva ezáltal otthonában. Mindig figyelembe vesszük a tulajdonos elvárásait, a ház stílusát, egyedi méreteit..

Erkélyajtók

Napfényes otthon

Használja ki a hatalmas üvegfelületek által nyújtott lehetőségeket! Hiszen így még közelebb kerülhet a természethez, miközben családjával az otthonuk nyugalmát élvezik. A speciális vasalatokk a hatalmas szerkezetek tökéletes működését biztosítják!

Garázskapu

Garázskapuk fából, a jövő generációnak!

Egyedi tervezésű és gyártású hőszigetelt garázskapuink szépségük mellett rendkívüli hőszigetelésükkel vállnak a ház különleges elemévé. Gyártjuk motoros (felnyíló, kifelé nyíló), és kézi működtetésű (nyíló) változatban.