Bejárati ajtók

Fa bejárati ajtó

A legjobb választások egyike a tömörfa bejárati ajtó.

Mindig figyelembe vesszük a tulajdonos elvárásait, a ház stílusát, egyedi méreteit.

Időtálló szerkezete, minőségi megmunkálása által, biztonságot nyújt, hőszigetel (pl.92mm-es szerkezetben 44mm-es szigetelés található), a zajokat kívül tartja, nyugalmat biztosítva ezáltal otthonában.

FONTOS
A bejárati ajtó a ház névjegye, azonban ajánlatos nemcsak díszként kezelni, hanem arra kell törekedni, hogy a ház védelméül is szolgáljon. Az általunk kínált zárrendszerek döntően hozzájárulnak a kültéri ajtókkal szembeni egyre növekvő biztonsági követelmények teljesítéséhez, mely magas zárerőt eredményez, mégis megtartva a könnyű járású zármechanikát.

Árajánlat kérés

Fa bejárati ajtó

 

TOVÁBBI NYÍLÁSZÁRÓ TERMÉKEK

 

 

 

 

Ablakok

Minőségi nyílászárók az Ön otthonába

Fa ablakok az Ön igényeihez igazítva I. osztályú minőségben! Nekünk az a legfontosabb, hogy az általunk gyártott ablakok, ajtók évtizedekig az Ön otthonának díszei legyenek, az idő múlásával is változatlanul magas minőségben.

Beltéri ajtók

Fa beltéri ajtók

A beltéri ajtók a funkciójukon túl alapvetően meghatározzák a lakótér arculatának egységességét, stílusos jellegét és emellett jó közérzetet adnak már a beépítésük pillanatától kezdve, valamint évtizedeken keresztül lesznek díszei otthonának!

Erkélyajtók

Napfényes otthon

Használja ki a hatalmas üvegfelületek által nyújtott lehetőségeket! Hiszen így még közelebb kerülhet a természethez, miközben családjával az otthonuk nyugalmát élvezik. A speciális erősített vasalatok a hatalmas szerkezeteknek tökéletes működést biztosítanak

Garázskapu

Garázskapuk fából, a jövő generációnak!

Egyedi tervezésű és gyártású hőszigetelt garázskapuink szépségük mellett rendkívüli hőszigetelésükkel vállnak a ház különleges elemévé. Gyártjuk motoros (felnyíló, kifelé nyíló), és kézi működtetésű (nyíló) változatban.