Ablakok

Fatrend – minőségi nyílászárók az Ön otthonába

Célunk már már majdnem két évtizede, hogy a legjobb minőségű nyílászárókat gyártsuk. Itt a minőségi jelző nem az a sajnos már elcsépelt szó, hanem a szó szoros értelmében vett IGAZI MINŐSÉG. Bátran merünk vállalni 5 év szerkezeti és 10 év felületkezelésre vonatkozó garanciát!
 

 

Trend 78

FA ABLAK

Tökéletes működés, pontos illeszkedések, kifinomult formák. A legapróbb részletekre is figyelünk nyílászáróink gyártása során! Ablakcsere esetén kifejezetten ajánljuk!

Trend 92

FA ABLAK

Rendkívül jó hang és hőszigetelő, akár passzív házba is beépíthető. Új építésű ingatlanokba, de akár ablakcsere esetén is ajánljuk. Önnek gyártunk!

Trend Combi

FA-ALU ABLAK

Trend Combi ablakunk klasszikus formái mellett tökéletes védelmet nyújt a időjárás viszontagságai ellen. Az alumínium külső borítás miatt nem igényel ápolást, karbantartást.

Trend Combi Zero

FA-ALU ABLAK

A Zero rendszer az építészeti minimalizmus egy kifejezése, alkalmazásával hatalmas üvegfelületeket érhetünk el. Tökéletes választás a modern otthonokhoz!

Trend Combi Therm Passive

FA-ALU ABLAK

Az innovatív technológiának köszönhetően legjobb hőszigetelő képességekkel rendelkező nyílászáróink! Korszerű nyílászárók a jelenben a jövőért!

Különleges megoldás

FA-ALU ABLAK

Rendkívül jó hang és hőszigetelése mellett, legújabb nyílászáróink biztosítják a betekintés elleni védelmet is, külön árnyékoló felszerelése nélkül!