Árnyékolás természetesen

Zsalugáterek, spaletták

Jó árnyékoló és szigetelőképességén túl a zsalugáter dísze házának! Nyílászáróinkhoz minőségi kivitelben készítünk zsalugátereket is! A hosszú élettartamot a 4 rétegű felületkezelés biztosítja.

Zsalugátereinket professzionális ROTO Fentro vasalattal látjuk el.
» A zsalugáter nem más mint, lamellákkal készülő kültéri árnyékoló megoldás, mely fából készül.
» Fontosabb előnye, hogy a nap káros és perzselő sugarainak útját állja.

A zsalugáter kiemelt feladata az árnyékolás, azonban erős védelmet nyújt az időnkénti szélsőséges időjárás viszontagságaival szemben.

Felhasználási köre és területe igen széles:
» családi és lakóházak, nyaralók, középületek, borospincék

Készítünk fix, vagy mozgatható lamellás kivitelben!

Árajánlat kérés

Árnyékolás természetesen


Zsalúziák - a különleges megoldás

A modern otthonokba

A lamellák állításával tetszőleges belső fényiszonyok alakíthatók ki.
Karbantartást gyakorlatilag nem igényel, mivel minden eleme idő- és időjárásálló. Akár 50-60 km/órás szélben is zajmentesen működtethető. Legelterjedtebb irodák, üzletek, középületek árnyékolásánál, de az új építésű otthonok ideális árnyékolója lehet.


Érdekessége, hogy biztonságosabbá tétele érdekében fel lehet szerelni olyan érzékelőkkel, minek következtében erős szél esetén feltekeri saját magát.

Árajánlat kérés

Zsalúziák


Redőnyök az Ön igénye szerint

Betörés ellen mechanikus védelmet nyújt.

Az alumínium redőny hosszú élettartamú, megjelenése esztétikus.
Minden egyes eleme alumíniumból készül. Kiváló hőszigetelő télen és nyáron egyaránt, hiszen a redőnylécek üreges része poliuretán habbal van kitöltve. Érdekessége, hogy biztonságosabbá tétele érdekében fel lehet szerelni olyan érzékelőkkel, minek következtében erős szél esetén feltekeri saját magát.

Hatalmas színválaszték.
Rendelhető kézi működtetésű valamint motoros falikapcsolóval vagy motoros távirányítóval működtethető kivitelben. Legelterjedtebb az utólag is felszerelhető külső tokos változat. Azonban új ház építésénél érdemesebb az ennél esztétikusabb kivitelű vakolható tokos redőnyt választani. Mindkét esetben lehetőség van a redőnytokba épített rolós szúnyoghálóval kiegészíteni a terméket. Rolós szúnyogháló önmagában, külön termékként is rendelhető.

Az alumínium redőny mellett, hagyományos műanyag redőny rendelésére is lehetőséget biztosítunk.

Árajánlat kérés

ZsalúziákReferenciáink